Comunicación a la Seguridad Social
Antes de 30 de junio 2024

 El COACB recorda que els autònoms/es han de comunicar a la Seguretat Social les dades relatives a la seva activitat i la seva pertinença al Col·legi Professional. Ho hauran de comunicar via electrònica a la TGSS abans d'aquest 30 de juny 2024 (comunicada al novembre de 2023 i posposada al març de 2024).  

Què cal tenir en compte en funció de la situació següent:

1. Si ets client de l’Assessoria Fiscal COACB 
Si tenim el teu certificat digital, ets societat professional o autònom societari: Ja hem tramitat tot i s’ha notificat adequadament a la Seguretat Social en el termini establert. No has de fer cap gestió perquè ja ho va fer l’Assessoria COACB.
Si ets client de l’assessoria però no podem fer el tràmit per tu (no tenim la teva identificació digital), hauràs d’accedir a la web de la Seguretat Social per fer l’actualització de dades d’acord amb aquest document (full amb els accessos i passos a seguir).

2. Si no ets client de l’Assessoria Fiscal COACB
Si comptes amb una altra assessoria, segurament ja hauran notificat aquestes dades a la Seguretat Social en el termini establert. Pots fer la consulta a la teva assessoria.
La Seguretat Social ha anat avisant els darrers mesos a aquells autònoms/es que encara no havien comunicat les seves dades i recordant que la data límit és el 30 de juny. 

De totes maneres, en cas contrari, et recomanem puguis seguir els passos que et facilitem adjunts amb una guia orientativa elaborada per l’Assessoria Fiscal del COACB amb les indicacions. 

Per a més informació o qualsevol altre aclariment restem a la teva disposició.

Serveis COACB
serveis@coacb.com 

COACB celebrates the XVIII Edition of the COACB Awards
Took place at the Royal Palace of Pedralbes